I flere år har Samfundet publiceret videoer - tidligere i form af en slags julekalender. Videoerne er små, nyttige vejledninger i brugen af en stor mængde arkivalier, som det ellers kan være svært at finde rundt i.

Fra og med 2023 vil vi nu forsøge, gennem hele året, at publicere en ny, lille video et par gange om måneden. De vil blive vist nedenfor, en efter en.

Titlerne begynder med videoens nummer i år: 01, 02, 03, 04 osv. Vi viser den nyeste øverst, så hvis du vil se dem i rækkefølge, skal du begynde nedefra.

Ligesom alle tidligere års videoer, der er flyttet, og som nu kan ses under ovenstående menupunkt "Video", vil også dette års videoer på et tidspunkt forsvinde fra dette menupunkt og blive flyttet over til det generelle menupunkt "Video".

God fornøjelse!

 

Jacob Heimdal Gren, der er slægsforsker og læge, fortæller i denne video om, hvor man kan lade sig teste og hvilke fordele, det kan have.

Jacob Heimdal Gren, der er slægtsforsker og læge, fortæller i denne video om Y-kromosomernes DNA, og hvad det kan bruges til.